Αγία Άννα

Τοποθεσία, Αγία Άννα

Η Αγία Άννα με την μοναδική της θάλασσα, τα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη Νάξο.

Το Ξενοδοχείο Αγνάντι βρίσκεται στην γραφική Αγία Άννα στη Νάξο. Η πλαζ της Αγίας Άννας βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το ξενοδοχείο και είναι μια από τις καλύτερες στο νησί. Αποτελείται από 2 όρμους με ψιλή άμμο συνολικού μήκους ενός χιλιομέτρου και παρέχει ευρεία επιλογή για διασκέδαση και φαγητό πάνω στην θάλασσα.

Η Αγία Άννα είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό παραθεριστικό κέντρο με ψιλή ξανθιά άμμο και καταγάλανα νερά για να απολαύσετε την θάλασσα, όπου το καλό φαγητό, η χαλάρωση και ο ρομαντισμός θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Πανέμορφοι σχηματισμοί βράχων, εκπληκτική θέα σε όλη την παραλία και μέχρι την Πάρο, εστιατόρια και clubs πάνω στην άμμο, μοναδική ατμόσφαιρα. Είναι ένας προορισμός όπου μπορείτε να περάσετε όλη σας την ημέρα, να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και να χαλαρώσετε. Θα την λατρέψετε, θα ξαναέρθετε.

Ο ιδανικός προορισμός

Εύκολη πρόσβαση από τη Χώρα Νάξου, πανέμορφη θάλασσα, μεγάλη επιλογή για καταλύματα και εστιατόρια. Η Αγία Άννα είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικούς, μικρούς και μεγάλους, για όλους.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια